Jeg hedder Marianne Stig, er fotograf bosat i Holbæk

... og jeg elsker mit job!

Om mig


Jeg hedder Marianne Stig, er 46 år og bosat i Holbæk. Jeg er uddannet fysioterapeut, men har gennem flere år haft et stort ønske om at dygtiggøre mig teknisk og kreativt indenfor min fotografering. Derfor tog jeg en 2-årig fotografuddannelse på KPP (Key Point Photography), som jeg færdiggjorde i 2018. 

Så længe jeg kan huske tilbage, har fotografering været min passion og en stor del af mit liv. Som 18 årig købte jeg mit første analoge spejlreflekskamera og har siden da altid haft et kamera med mig. 

For mig er billeder utrolig vigtige. At genkalde minder når man bladrer gennem fotoalbums - børnenes udvikling, de sjove fester, dengang oldemor levede og stod med oldeungen på armen… Det er ikke altid man i situationen tænker over vigtigheden i at forevige øjeblikket - men når albummet tages frem 10 år efter, så er billederne blevet til uerstattelige minder, og pludselig husker man livet og oplevelser på en helt anden måde. 

Det er vigtigt for mig at kvaliteten i mine billeder er i top. KPP uddannelsen har været med til at give mig en stor teknisk viden og kreativ indgangsvinkel til mine opgaver. 

Som person er jeg afslappet og humoristisk. Det smitter af på mine fotosessions som altid er hyggelige… også selvom du ikke er typen der nyder at stå foran et kamera!

Har du lyst til at se flere billeder eller seneste nyt? Så er du meget velkommen til at følge/like min instagram her nederst på siden. Eller min facebook side.. klik HER.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og byde dig velkommen på location eller i mit hjemmestudie i Holbæk. Har du spørgsmål... så ring eller skriv til mig!

 

Kærlig hilsen


Marianne

Kunderne siger:

Tina Herand


“Åh, altså – det der med at stå foran linsen… Absolut ikke min favoritdisciplin. Jeg bed alligevel på et tilbud hos Marianne Stig, - mest for at få det overstået. Jeg SKULLE have nyt visitkort.

Fra første telefoniske kontakt til mine færdige billeder har det været et super-forløb.

Marianne er hurtigt med på den stemning og det signal mine billeder skal understøtte. Hun tager professionelt hånd om location, aftaler og kommunikation. På location formår hun at skabe en tryg, rolig og sikker forvisning om at hun har styr på det. Hendes anvisninger er gode og selvom hun tager mine ideer og perspektiver alvorligt, er det tydeligt at hun ved, hvad der virker bedst. Selvom hun knokler med udstyr, lys, grene og uvejsomt terræn får hun det til at se let ud. Vi har det ligefrem sjovt og efterfølgende føles det som at have været på skovtur med en ven.

Jeg er overrasket over hvor hurtigt tiden går og hurtig er også tilbagemeldinger og selve arbejdet. Fra optagelse til færdigt produkt går der mindre end en uge.

Der er ingen tvivl om at Mariannes fotos har fået det bedste frem i mig – jeg er ligefrem stolt af mine billeder - TAK

Jeg behøver ikke lede mere, jeg skal bruge Marianne igen og kan også på det varmeste anbefale andre at gøre det samme.”

 

• Tinka Herand

     ’Ro på’

     Skolekonsulent

     Skole- og familieterapeut

Sharon Ross


“OMG! Du har virkelig gjort et godt stykke arbejde. Jeg følte mig meget afslappet sammen med dig og det kan man godt fornemme på billederne. Du er et blidt og sødt menneske Marianne. Tusind tak fordi du fik det bedste frem i mig. Namaste.”

• Sharon Ross, Vokseriet

Næstved Dyreklinik


"Vi har de seneste 4 år brugt fotograf Marianne Stig til erhvervsmæssige fotografiske opgaver på Næstved Dyreklinik.
Marianne har hjulpet med medarbejderprotrætter, billeder til vores hjemmeside og senest indretning af vores personalerum med akustiske billeder (motiver taget af Marianne selv).
Hun møder altid glad og smilende og skaber med det samme en god stemning, som alle befinder sig godt i.
Marianne arbejder meget proffesionelt, er idérig og lyttende til vores ønsker og behov.
Vi er meget tilfredse med alle vores billeder og
kan kun give vores allerbedste anbefalinger."

• Næstved Dyreklinik

Karina Kongeskov


“Marianne er super sød, og en rigtig dygtig fotograf. Hun tager sig god tid til fotoopgaven og har en god kontakt til dem hun skal fotografere - både børn og voksne. Hun har et super skarpt øje og kommer med mange gode idéer til opstilling m.m. 

Vi havde en dejlig formiddag hos Marianne og vi er meget glade for de fine billeder.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Marianne som fotograf.”

• Karina Kongeskov Østergaard