iPhone fotokursus


De fleste af os har et super fint kamera med os altid, et kamera som kan forevige alle de dejlige hverdagsøjeblikke vi oplever. De færreste føler sig dog trygge i hvad mobilkameraet er i stand til og hvordan det betjenes. Det kan RIGTIG meget! Efter dette kursus vil dine mobilbilleder komme til et helt andet niveau end nu...


Jeg udbyder to forskellige kurser, med udgangspunkt i din iPhone: "Basiskursus" og "Luksuskursus". Kurserne er bygget op om både teori og praktiske øvelser... samt en masse hygge. Det hele gennemgås på en simpel og letforståelig måde.


Basiskursus - 4 timers fysisk kursus i mit studie i Holbæk:

  • Vi gennemgår alle de forskellige kameraindstillinger
  • Lys - alt hvad du skal vide om lys for at tage dine billeder til det næste niveau
  • Komposition - lær at finde en spændende komposition, så dit billede skiller sig ud og fortæller den historie du ønsker
  • Pris: 695 kr


Luksuskursus - Basiskurset + 6 ugers online fællesskab og 2 timers fysisk kursus efterfølgende.

  • Efter basiskurset får du 6 ugers online fællesskab med de andre kursister og jeg. Her har vi ugentlige opgaver, så du får det lærte helt ind under huden. Vi deler vores billeder og udfordringer, samt får feedback. Dette er en super læringsproces, som gør at du virkelig bliver dus med kameraet.
  • Luksuskurset afsluttes med et 2-timers fysisk kursus i redigering samt gennemgang af de billeder, aha-oplevelser og udfordringer du har haft igennem de sidste 6 uger.
  • Pris: 1495 kr.


Sommerkursus: UDSOLGT

Basisdelen af kurset er d. 29. juni 2024 kl. 10-14

Luksuskursets sidste del vil blive holdt d. 17. august 2024 kl. 15-17


Efterårskursus:

Basisdelen af kurset er d. 5. september 2024 kl. 16-20

Luksuskursets sidste del vil blive holdt d. 24. oktober 2024 kl. 16-18Der er max. 12 pladser på kurset, det er føst til mølle!

Du melder dig til på nedenstående kontaktformular.

Herefter vil du modtage bekræftelse og yderligere information.

Husk at skrive om du ønsker Basiskursus eller Luksuskursus,

samt om det skal være sommer- eller efterårskurset.