2022 - HVAD BØD DU PÅ?


Når vi nærmer os nytår plejer jeg at tage en tur gennem årets billeder. For mig giver det en bevidsthed om hvad jeg har fået og givet gennem året. Og hold da op hvor har jeg fået meget! Gennem mine fotoopgaver har jeg mødt fantastiske mennesker, der har vist mig tillid og lukket mig ind i deres verden. Jeg føler mig så priviligeret over at få lov til at være en del af hverdagen og de mærkedage der betyder så meget for mine kunder 💕

Jeg værner om den tillid, tager den ikke for givet. Jeg gør mit ypperste hver gang for at give det bedste jeg kan… for jeg ved hvor vigtige minder jeg har ansvaret for at holde i live.

Mine fotosessions i 2022 har bevæget sig fra gravidbilleder, til newborn, konfirmander, bryllupper, portrætter, erhvervsfotografering og ikke mindre end 2 gange har jeg fået lov at være med til at forevige henholdsvis et diamantbryllup og et krondiamantbryllup 🌸 De mest inspirerende mennesker, der med humor og glimt i øjet fejrede, at de havde fulgtes ad igennem, stort set, hele deres liv. SÅ livsbekræftende og dejligt at kunne forevige så vigtige dage.

Når dét er sagt har, også dette år, været fyldt med grin og gode stunder… tak for dem!


I STILL #LOOK_FOR_MAGIC


Hver eneste dag øver jeg mig… og jeg kan kun opfordre dig til at gøre det samme!

Der er så meget magi rundt om os i hverdagen… også på de knapt så magiske dage.

Nedenfor er et lille udpluk af den magi jeg har oplevet i 2022…. resten kan ses på min Instagram https://www.instagram.com/mariannestigphotography/ eller https://www.instagram.com/mariannestigprivat/


2023 OG NYTÅRSFORSÆT


Jeg tror jeg dropper nytårsforsættet i år. Tiden har lært mig at de giver mig mere dårlig samvittighed end de gavner. Faktisk kan jeg ikke huske, at jeg nogensinde har formået at leve op til dem. I stedet tror jeg, at jeg fortsat vil have fokus på at finde magien i hverdagen. Nogle dage er det nemt, andre dage sværere… men én ting er sikkert. Den er der altid!

I marts måned vil jeg sammen med Galleri Grok i København give mit bud på hvad temaet

“VIRKELIGHED”

kan byde på, set gennem mine øjne. Gine Preetzmann Madsen vil på samme udstilling vise sit syn på “Virkelighed” gennem sine smukke tegninger.

Derudover er der bookninger til en masse skønne fester og begivenheder… jeg glæder mig til dem alle, hver og én ☀️

Jeg håber du får det smukkeste år i 2023… i dén form der giver mening for dig.


Kærlig hilsen


𝔐𝔞𝔯𝔦𝔞𝔫𝔫𝔢