tak 2023 ♥️


Tid til reflektion.

Også 2023 har stået på fantastiske fotooplevelser! Fester, bryllupper og skønne unge som ældre har besøgt mig. ELSKER at få lov til at være med til at skabe minder, som kan gå videre i genertioner. TAK FOR DET!!!

Derudover har jeg bla. haft fornøjelsen af at være med ved opstarten af flere mindre virksomheder, hvor seje mænd og kvinder knokler for at få deres drøm til at gå i opfyldelse.

ro

I april/maj stod den på udstilling i Galleri Grok på Østerbro. Udstilingen havde temaet "Ro". Der er nu noget ved at få billeder på print og på væggen... det er dér de for alvor for lov at leve. Jeg har stadig et par stykker tilbage, som kan købes.

Studie

Når én dør lukkes, åbnes en ny. Tanken om at sælge vores hjem på Ved Lunden, har spøgt et stykke tid. Huset har dannet rammen om vores liv i mange år. For Jens´ vedkommende i rigtig mange år, eftersom det var hans barndomhjem vi købte tilbage i 2008. Det har været den perfekte ramme for vores familie da drengene var små... med de dejligste naboer. Men efterhånden som min fotografering begyndte at vokse, blev vi modne til et nyt eventyr. Det betød et farvel til Ved Lunden og en ny start på Diget 6 i Holbæk, hvor der er god plads til at lave studie. Vi havde ellers lovet hinanden at det nu var på sin plads med en byggepause... men måske kan vi slet ikke finde ud af ikke at have gang i nogle projekter? Status er ihverfald at den fra januar måned står på maling af gulv, opbygning af vægge, maling af stort og småt. Jeg GLÆDER mig til at invitere jer ind i studiet, når det står færdigt 🥂

Nytårsforsæt

Egentlig en lidt mærkelig størrelse og ikke noget jeg for alvor har praktiseret. Men på én eller anden måde sætter det alligevel tankerne i gang, når jeg hører om andres nytårsforsætter.

Jeg har, de seneste par år, arbejdet på at lære af mine fejl. Tidligere har jeg været enormt dårlig til at begå fejl... eller... ikke så dårlig til at begå dem, men til at håndtere at jeg begik dem. Her, godt ind i 40´erne, har jeg opdaget at vi alle begår dem... det er ikke kun de ustrukturerede forundt. Og når vi nu så alligevel laver dem, fejlene, så kan vi jo lige så godt lære af dem. På den måde kan de blive til små gaver (visdomsgaver, hvis man rigtig tager ja-hatten på). Så i min kalender er der hver uge en lille særlig plads efter søndag, hvor der står "Guldkorn". Her noterer jeg hvad jeg har fået med mig i den forgange uge. Hvad gik godt... hvad gik knapt så godt... og hvad kan jeg lære af det? Det er da et slags forsæt jeg vil fortsætte med 😉

Rigtig glædelig jul og godt nytår ❤️🎄🥂

Til slut... for de standhaftige der fandt tid til at nå hertil (og alle andre, for den sags skyld), rigtig glædelig jul og godt nytår!

Tusind tak for jer der fandt vej til mig i 2023 - håber vi ses i det nye år!

Pas på jer selv og hinanden ❤️

JULEKRAM

FRA

MIG